torsdag 7 januari 2010

Congratulations and Celebrations

Gud finns alltid där, men det märks oftast inte förrän i sista sekund.

Mådde inte alls bra idag, alldeles för lite sömn kombinerat med illamående och hemlängtan är inget jag skulle rekommendera.
MEN när allting är som värst kan det faktiskt bara bli bättre.
Tydligen fyller Greg snart år och denna kväll kom hans föräldrar ner från New Jersey för att överraska honom och ge honom en så kallad "nook" (tänk er en iphone stor som en bok där man kan ladda hem böcker och läsa direkt på och bära med sig överallt, amazing!!!!).
Genom detta besök har jag inte lärt känna bara dom, utan även hur hela familjen Hembrough fungerar ihop så nu börjar alla bitar falla på plats. Hoppas denna glädjen och skratten håller i sig en lååååång tid framöver!
Imorgon är det engelska&matte-prov och Tuberculos-test som gäller. JIPPIE!

Jes 41:10

8 kommentarer:

  1. Yes! Bra med Jes 41:10 i alla lägen! Ha det!

    SvaraRadera
  2. Det låter som om du har det riktigt bra där borta :) Tänkte bara tipsa om en sak, om du inte redan tagit TBC sprutan... Av sprutan fick jag ett svinfult ärr (som en vit prick- inte så fin) på armen men på Victor (weider) tog dom den på ryggen/skuldran- tada! Osynlig! Så om du inte vill ha ett fult ärr på armen, fråga om de kan ta den på ryggen :)
    Lycka till med allt!

    Emmelie Svensson

    SvaraRadera
  3. matiLda LindbLom8 januari 2010 kl. 09:13

    Lycka till på proven idag babe!!! Det kommer gå finfint ska du se :) Jag gjorde tuberculos-test idag faktiskt men hade inte räknat med att även testet handlade om att sticka in en nål i armen vilket resulterade i en smärre chock och blodtrycksfall,haha. Att bli stucken i underarmar är inte min favoritsysselsättning men förhoppningsvis klarar blivande läkaren det bättre än framtidsfrågetecknet :) Vad roligt med tomten förresten. Älskar dom julen lika mycket som du och julpyntar man överhuvudtaget i de varmare staterna?

    Fint att bibelordet kunde värma ditt hjärta. Vill du ha fler är det bara att önska kategori och så fixar jag det. Det är ju inte för intet som man går bibelskola liksom ;)

    Love you now and forever, puss

    SvaraRadera
  4. Snart kommwe jag.....tänk nu har du snart varit där i en vecka!!
    Längtar massor! deras familj är helgoa! så öppna och välkommanande!!

    snart ses vi mandy!
    PUSS
    /Becca

    SvaraRadera
  5. Hej Amanda!

    Underbart roligt att läsa. Mina systrar där vill ha en Nook. De är tokiga i böcker. I usa finns allt. och oftast är det hyfsat billigt. En av de många saker jag älskar med usa. Finns många konstiga extremt roliga prylar också, haha. Hoppas du njuter av värmen! Det var -27 här i helgen..

    Kram! /Elin

    SvaraRadera
  6. Hej
    Kul att höra om livet i LA.Lennart sitter nu i rullstol, han opererades i veckan o har nu gips på sin fot, inget allvarligt. Ser fram mot resan vi ska göra om några veckor till kanarieöarna Många kramar från oss, Kerstin o Rolle, Britt o Lennart

    SvaraRadera